Kas ir pozitīvs skaitlis?
Kas ir pozitīvs skaitlis?

Video: Kas ir pozitīvs skaitlis?

Video: Kas ir pozitīvs skaitlis?
Video: Kāpēc negatīvs reiz negatīvs ir pozitīvs? 2024, Aprīlis
Anonim

Trīs dimensijās, pozitīvs formas ir tās, kas veido faktisko darbu. Negatīvās formas ir tukšas vietas apkārt, kas dažkārt caurstrāvo pašu darbu. Laokūns ir labs piemērs tam.

Kas tad ir pozitīva forma?

Pozitīvas formas ir forma no faktiskā objekta (piemēram, loga rāmja). Negatīvs formas ir atstarpes starp objektiem (piemēram, telpa loga rāmī).

Turklāt, vai divi pozitīvie faktori veido pozitīvu? Zīmes fiziski saplūst. Kad jums ir divi negatīvās pazīmes, viens apgriežas, un tās saskaita kopā izdarīt pozitīvu . Ja jums ir a pozitīvs un negatīvs, ir palikusi viena svītra, un atbilde ir negatīva.

Pēc tam var arī jautāt, ko rada pozitīvais un pozitīvais?

Ja divi pozitīvs skaitļi tiek reizināti kopā vai dalīti, atbilde ir pozitīvs . Ja divi negatīvs skaitļi tiek reizināti kopā vai dalīti, atbilde ir pozitīvs . Ja pozitīvs un a negatīvs skaits tiek reizināts vai dalīts, atbilde ir negatīvs.

Kas ir pozitīvā telpa?

Pozitīva telpa attiecas uz attēla galveno fokusu, bet negatīvs telpa attiecas uz fonu. Lietojot radoši un saprātīgi, pozitīvs un negatīvs telpa kopā var izstāstīt stāstu, izmantojot tikai vizuālo kompozīciju. Termins negatīvs telpa ir kaut kāds nepareizs nosaukums.

Ieteicams: